2a divisió FEF

El duel gironí entre l’Olot i el Llagostera serà amb públic

Protocols a punt. El club garrotxí, que fa mesos que treballa per garantir la seguretat en l’obertura de l’estadi, engega la maquinària coincidint amb el permís del Procicat i la relaxació de les prohibicions

Tot i que era una evidència, després que el Procicat relaxés les mesures anticoronavirus i permetés la tornada del públic als camps de les categories que no tinguessin una prohibició expressa de cap organisme, l’Olot ha anunciat que el duel gironí que l’enfrontarà el proper diumenge al Llagostera serà amb públic (a les 17 h). L’entitat garrotxina porta diversos mesos treballant amb els protocols d’accés al camp, diferenciant les diverses zones de l’estadi i assegurant l’ordre en aquestes dels seus socis mitjançant la digitalització dels carnets. És per això, que a partir del dimecres a les 10 del matí els socis i sòcies del club podran fer les reserves de places a través de l’APP oficial de l’entitat o de la botiga INTEGRA (al carrer Sant Esteve d’Olot), per tal de tenir-ho tot a punt de cara al matx.

Una vegada s’hagi fet la reserva, el club informarà als socis i sòcies dels passos a seguir i assignarà les places per ordre d’inscripció (entre 500 i 600) seguint les limitacions d’aforament que marca el Procicat –del 50% com a màxim en espais oberts i del 30% en espais tancats–.

L’Olot ha delimitat diverses zones en el seu estadi per assegurar que es compleixin totes les mesures de seguretat i els protocols sanitaris i logístics corresponents. L’obertura al públic és una reivindicació de l’Olot des de fa mesos, i és que, l’entitat de la Garrotxa tenia a punt els protocols per a l’inici del curs actual i els ha anat evolucionant i perfeccionant per quan arribés el dia indicat, precisament en el duel gironí contra el Llagostera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)