1a divisió

El Madrid guanya a Balaídos i posa pressió al Barça (1-3)

Un doblet de Benzemáai la sentència d’Asensio en l’últim instant permeten els blancs superar el Celta (1-3) i posar-se a tres punts de l’Atlético

El Real Madrid es posa momentàniament a tres punts de l’Atlético de Madrid després d’assaltar Balaídos gràcies a un doblet d’un Karim Benzema que suma 9 gols en 7 partits i a la sentència de Marco Asensio.

Donant d’entrada continuïtat a les bones sensacions que va exhibir dimarts contra l’Atalanta, el Madrid ha sortit a la gespa de Balaídos amb molta ascendència sobre el joc, segur defensivament i amb dos futbolistes especialment esmolats en els últims metres: Toni Kroos i Karim Benzemá. Després d’una acció d’enorme categoria de l’alemany, traçant molt bé una passada definitiva, el francés no ha perdonat Ivan Villar en el tram inicial. I repetint la mateixa fórmula, aprofitant una gran pressió de Kroos per arrabassar-li la pilota a Renato Tapia, Benzema ha replicat l’avantatge en una tarda marcada pel vent a Vigo. Al límit del descans, però, una falta molt ben tocada per Denis Suárez ha permès Santi Mina de cap mantenir el seu equip en el partit.

Més agressiu en la represa, amb el desig d’aconseguir l’empat, el Celta ha aconseguit pressionar millor, recuperar algunes pilotes i activar a prop de l’àrea un Iago Aspas que ha obligat Courtois a treure una rematada seca, a baix, on un porter de la seva altura sol tenir dificultats i que a poc del final ha tingut la millor ocasió per frustrar el Madrid amb un llençament de falta que ha picat a la fusta. En una actuació força sòbria, però, els blancs han sabut gestionar la seva visita a Balaídos i han sentenciat en l’última acció del partit mitjançant un gol a porta buida de Marco Asensio.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)