1a divisió

Luis Suárez i Oblak desencallen l’Atlético

1a divisió. L’uruguaià va signar l’únic gol del partit a passada de Trippier i el txec va aturar un penal a Joselu quan faltaven 5 minuts per al final

Atl. Madrid 1 Alavés 0

ATL. MADRID:Oblak; Trippier, Savic, Giménez, Hermoso, Carrasco; Llorente, Koke, Lemar (Herrera, 74’); Correa (Saúl, 74’) i Luis Suárez.ALAVÉS:Pacheco; Ximo Navarro, Lejeune, Laguardia (Tachi, 70’), Duarte, Edgar (Rioja, 60’); Pellistri, Battaglia, Pere Pons (Borja Sainz, 80’), Jota (Abdallahi, 70’); i Joselu.GOLS:1-0 (54’) Suárez.ÀRBITRE:Martínez Munuera. T.G: Carrasco, Savic i Saúl, de l’Atlético, i Jota Peleteiro, de l’Alavés.

Amb la llengua a fora i suant de valent, l’Atlético de Madrid va superar el Deportivo Alavés al Wanda Metropolitano i va sumar tres punts que el mantenen al capdavant de la classificació de la lliga una jornada més. Un gol de Luis Suárez en l’inici de la segona part i un penal miraculosament aturat per Jan Oblak, 5 minuts abans del xiulet final, van decidir el duel a favor de l’equip de Diego Pablo Simeone. En una acció de nou pur, l’uruguaià va rematar, de cap, una centrada des de la dreta de Trippier per signar l’única diana del partit. El zero en la porteria dels madrilenys es va mantenir gràcies a Jan Oblak, que va negar el gol a Joselu refusant el seu xut des dels 11 metres, després d’un clar cop de colze de Savic a Rioja a dins de l’àrea que Martínez Munuera va considerar penal després de consultar-ho amb el VAR. El porter txec es va estirar per refusar la pilota al costat del pal dret.

Lent, sense espurna ni intensitat, l’Atlético de Madrid va tornar a signar un partit per oblidar contra un rival inferior que va perdre una gran oportunitat de puntuar en territori colchonero.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)