3a divisió FEF

El Figueres més erràtic

El conjunt altempordanès no ha aconseguit redreçar el rumb tampoc amb nou entrenador i haurà de disputar la fase de permanència per salvar la categoria

No l’hi queda una altra al Figueres que disputar la fase per la permanència. Va certificar-hi la seva presència diumenge, amb la derrota (2-1) al feu del Peralada i ara li toca remar per no perdre la categoria i perquè no acabi en drama el què està sent una campanya decebedora. I és que l’equip no està complint les expectatives que s’havia marcat el club.

De fet, per aquest mateix motiu, Javi Salamero, el tècnic que va iniciar la temporada, va dimitir fa tres setmanes. “No ens estant sortint els resultats com s’espera i s’exigeix a un equip com la Unió”, va indicar aleshores. “El Figueres no mereix que aquest equip estigui en unes expectatives per sota del que hauríem de tenir i em trec del mig”, va explicar Salamero, que va ser rellevat per qui era el seu ajudant, Albert Parés. Coincidint amb el relleu a la banqueta, el president de l’entitat, Narcís Bardalet, va assegurar que hi havia “una plantilla de jugadors excel·lent” i va instar al grup a demostrar “la seva personalitat guanyadora” i a portar “el club fins a on es mereix”, però l’equip, amb nou entrenador, tampoc ha aconseguit redreçar la situació.

Albert Parés ha dirigit l’equip en tres enfrontaments que s’han resolt amb dues derrotes i una victòria, tres punts de nou, insuficients per esquivar la temuda fase de permanència. “Defensivament i en zona de construcció estem cometent errades molt decisives. I a tercera divisió quan comets aquestes errades, el rival ho aprofita”, va analitzar el tècnic després de la última derrota en el derbi de la tramuntana. “Ens està costant fer gols i n’estem regalant d’incomprensibles”, va explicar Parés ja amb la mirada posada en la segona fase. “El partit que queda d’aquesta fase [diumenge a les 12 h a Vilatenim contra el Sant Andreu] és innegociable que s’ha de guanyar i acabar aquesta fase amb 24 punts i tenir aquest coixí de punts per anar a competir a la segona”, va resoldre l’entrenador. El Figueres més erràtic no pot seguir fallant si vol seguir a tercera divisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)