3a divisió FEF

El Peralada vol dir-hi l’última paraula

3a divisió. Els xampanyers visiten el Vilassar amb l’objectiu de vèncer i pispar-li al rival l’accés a una segona fase per lluitar pel ‘play-off’ d’ascens

El subgrup B de tercera viurà avui al matí la seva darrera jornada de la primera fase. Tots els representants gironins menys el Peralada ja saben quina serà la seva lluita en la segona fase. El Girona B ho farà per ascendir a 2a divisió FEF (el filial serà segon en la taula) i visita el Cerdanyola, el líder, amb l’objectiu d’acumular més punts que l’acostin als millors. El Figueres i el Banyoles lluitaran per no baixar a primera catalana i tancaran la primera fase, els figuerencs reben a Vilatenim el Sant Andreu, que esgota les opcions d’accedir a la fase d’ascens, i els banyolins visitant el Sants, un rival a l’alça.

El Peralada es desplaçarà fins a Vilassar per disputar-se amb els maresmencs la sisena plaça. En cas de victòria, els d’Albert Carbó superarien el rival i si, a més, la FE Grama i el Sant Andreu perden el seus partits al camp del Granollers i el Figueres, els peraladencs acabarien quarts. En cas que es produeixi un triple empat a 28, la Grama seria quarta i els altempordanesos, cinquens; també ocuparien la cinquena plaça si empaten a 28 només amb un dels dos equips (tots els partits seran a les 12 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)