2a divisió FEF

Un partit amb flaire de segona fase

2a divisió B. El Llagostera rep el Prat amb l’objectiu de sumar tres punts que l’ajudin per al tram següent

El Llagostera s’enfronta al Prat al municipal (a les 12 h) amb el visor posat en sumar tres punts més que l’ajudin a situar-se en la millor posició possible de cara a la segona fase de la lliga, en la qual lluitarà per accedir a la 1a divisió FEF, la nova tercera categoria del futbol estatal. Després de la derrota en l’última jornada al camp de l’Olot (1-0), els d’Oriol Alsina ja saben que disputaran el tram següent del campionat amb l’objectiu de pujar un esglaó més i situar-se just darrere del futbol professional, però per fer-ho hauran de quedar primers o segons del nou subgrup que es formarà junt amb el Badalona o l’Andorra, el Cornellà i el Lleida, a més de la Nucia, l’Atlètic Llevant i l’Hèrcules: “No tenim tanta pressió com la resta d’equips d’accedir a la 1a divisió FEF, però això no sé si és bo o dolent. Per a nosaltres, tot el que vingui ara és un a més a més”, comenta el tècnic del Llagostera Oriol Alsina.

L’equip blau-i-vermell vol seguir fent-se fort com a local, i és que el municipal es manté infranquejable des de fa més d’un any. Els llagosterencs se senten sòlids i segurs a casa, i contra el Prat ho volen seguir demostrant: “Portem molt de temps sense perdre a casa, i el fet que torni el públic també és especial, però amb les baixes que tenim serà un partit molt difícil”, adverteix Alsina, que sobre el Prat comenta: “Competeixen molt bé, serà impossible sorprendre’ls perquè ens coneixem, els jugadors i el cos tècnic. Són un equip amb majúscules, tot i que tenen alguna individualitat.”

El tècnic tindrà les baixes de David García, Magallán, Lucas i Julen, per lesió, i també les de Diego i Dieste, per acumulació de targetes grogues.

6 Partits guanyats 4

8 Partits empatats 9

5 Partits perduts 6

17 Gols a favor 13

19 Gols en contra 18

LA PRÈVIA

Portem temps sense perdre a casa i el fet que torni el públic és especial, però amb les baixes que tenim serà un partit molt difícil
El Prat competeix bé i serà impossible sorprendre’ls, ja que ens coneixem. Són un gran equip
Oriol Alsina
Entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)