2a divisió FEF

Amb tot a favor

2a divisió B. El Llagostera, molt efectiu, supera el Prat en un duel igualat i arrencarà líder en la segona fase

Llagostera 2 Prat 0

LLAGOSTERA:Marcos; Pere Martínez, Forlín, Aimar, Bigas; Cortés (Aleix Roig, 90’), Juvanteny; Guiu (Adri Garcia, 90’), Gil (Manchón, 84’), Duba (Salvans, 68’); i Sascha.PRAT:Craviotto; Dani (Montero, 59’), Martos, Bruno Perone, Neeskens; Putxi (David, 82’), Padilla, Guzman; Bertomeu (Marc Padilla, 59’), Civil (Ufano, 54’) i Astals.GOLS:1-0 (37’) Duba. 2-0 (84’) Sascha.ÀRBITRE:Morales Moreno.T.G.:als locals Duba, Pere Martínez, Sascha i Salvans; i als visitants Bertomeu, Putxi, Astals i Neeskens.T.V.:directa al visitant Guzman (92’).PÚBLIC:uns 250 espectadors.

El Llagostera va posar ahir punt final a la primera fase de segona B de la millor manera possible: guanyant el Prat i aprofitant l’empat del Badalona, dos resultats que li permetran iniciar la segona fase com a primer classificat, tot i que té el Cornellà empatat a punts. La victòria, el dia que l’afició tornava al municipal, té el gust més dolç possible, i és que els gironins afrontaven el partit amb moltes baixes i van haver de suar per superar el conjunt potablava. De fet, l’únic que va marcar la diferència a favor del Llagostera va ser l’efectivitat, però va ser més que suficient per endur-se els tres punts (2-0) i mantenir l’excel·lent ratxa com a local.

Oriol Alsina va haver d’alinear un equip ple de novetats, però n’hi havia una que destacava sobre la resta: Juan Forlín. Sense ni haver-se anunciat el seu fitxatge, l’argentí, que feia setmanes que s’entrenava amb l’equip, es va estrenar en l’onze formant parella de centrals amb Aimar, i va ser una peça clau. I és que durant els 90 minuts el Llagostera es va haver de tancar sovint a camp propi per aturar l’empenta del Prat, i allà, l’argentí, i la resta dels jugadors, es van fer forts. Tan forts que, tot i la insistència, els visitants només van poder generar xuts de lluny amb cert perill i dues bones ocasions de Marc Padilla en el tram final quan el partit encara estava 1-0.

L’èxit del Llagostera va ser que no només va ser contundent defensivament. També ho va ser en atac. De fet, l’1-0 va arribar en la primera ocasió clara i després d’un servei de porteria de Marcos que entre Sascha i Guiu van despenjar perquè Duba marqués el seu primer gol de la temporada (1-0, 37’). Igual d’efectiu va ser el Llagostera al final, quan Sascha, de cap, després d’una bona jugada de Guiu i la centrada de Pere, va fer el 2-0 que matava el partit en una de les poques ocasions de la segona part.

ELS VESTIDORS

Hem estat molt segurs al darrere i hem estat més contundents a les àrees. Altres dies hem brillat més, però avui no era fàcil
Exceptuant l’any de l’ascens a 2a A, estem fent la millor temporada de la història del club
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)