El Figueres tanca amb golejada

3a divisió. La Unió cau contra el Sant Andreu i se centra ja en la fase per la permanència

Figueres 0 Sant Andreu 3

FIGUERES:Mario, Tarrenchs (Ángel Blanco, 78’), Granero (Valverde, 46’), Gallo, Ayala, Torres, Pol Gómez (Pau Baró, 78’), Dani Gómez (Treviño, 46’), Pepu, Coto i Ivan Vidal (Ousman, 46’).SANT ANDREU:Arnau, Llamas, Kilian, Oumar (Carroza, 51’), Noguera, Lawson (Poves, 81’), Ton Alcover, Serramitja (Ezequiel, 81’), Yaya, Barquero (Juanan, 73’) i Jorge Carreón (Albertito, 81’).GOLS:0-1 (23’) Barquero. 0-2 (37’) Jorge Carreón (37’). 0-3 (62’) Jorge Carreón.ÀRBITRE:Mas López.T.G.:Als locals Pol Gómez i Gallo; al visitant Kilian.T.V.:Cap.COMENTARI:El Figueres va sortir golejat de Vilatenim contra el Sant Andreu en el darrer partit de la primera fase. Els figuerencs, que des del novè lloc ja no tenien possibilitats d’escapar-se de disputar la fase per la permanència, van ser clarament superats pels barcelonins i començaran l’esmentada fase amb 21 punts. Van ser 250 espectadors, el dia que va tornar el públic a l’estadi figuerenc, els que van presenciar l’enfrontament en què el conjunt dirigit per Albert Parés pràcticament no va inquietar el porter rival. De fet, ja a la primera part el partit va quedar gairebé decidit amb les dianes de Barquero (23’) i Jorge (37’), que després del descans (62’) va sentenciar amb el tercer. L’única ocasió dels alt-empordanesos va arribar en el tram final (75’), ja sense possibilitats, i Valverde tampoc la va encertar.