3a divisió FEF

El Figueres tanca l’etapa d’Albert Parés a la banqueta

La Unió encara no ha decidit el relleu i de moment Vasile Dragomir, membre del cos tècnic, dirigirà la sessió d’avui

El Figueres ha fet oficial aquesta tarda la decisió de destituir el tècnic Albert Parés, que només ha dirigit l’equip durant els quatre últims partits de la primera fase. Parés feia la tasca de segon entrenador de Javi Salamero quan l’aragonès va decidir presentar la seva dimissió després de la derrota al camp del Sants, i el club va apostar per ell per intentar canviar el rumb en el tram final de la primera fase i intentar aconseguir la permanència. El balanç del llagosterenc a la banqueta de la Unió, però, no ha estat l’esperat, i és que en els quatre partits que ha disputat només ha sumat tres punts gràcies a la victòria contra el Banyoles a Vilatenim (4-2). En canvi, la Unió ha caigut derrotat al camp de l’Horta (2-0), al camp del Peralada (2-1) i ahir a Vilatenim contra el Sant Andreu (0-3). Amb aquests números el Figueres s’ha quedat molt lluny de la sisena posició amb només 21 punts, que a més l’obligaran a remar de valent en la segona fase per intentar aconseguir una permanència que ara mateix marcaria el Santfeliuenc amb 22 punts, tot i que encara ha de disputar el partit ajornat de l’última jornada de la primera fase que es disputarà aquest divendres.

La Unió encara no ha anunciat qui agafarà el relleu d’Albert Parés a la banqueta per dirigir l’equip en la segona fase, però té uns dies per madurar la decisió perquè els figuerencs no arrancaran la segona fase fins el cap de setmana del 10 i l’11 d’abril. De moment, però, la sessió d’entrenament prevista per avui la dirigirà Vasile Dragomir, un dels integrants del cos tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)