Territorial

L’administrador certifica la dissolució del Reus

L’administrador concursal confirma la desaparició del conjunt roig-i-negre

Ni els accionistes ni els creditors del Reus han presentat una proposta de conveni. Això significa la confirmació que el CF Reus Deportiu desapareixerà després que la Societat Anònima Esportiva hagi acreditat que no pot fer front als deutes que arrossega.

El Reus va entrar en concurs de creditors el 21 de març del 2019 després d’una caiguda lliure des de l’hivern del 2018 quan va ser desqualificat de la segona divisió del futbol professional a causa dels impagaments. A partir d’aquí, ni tan sols el canvi de propietat va permetre que l’equip del Baix Camp aconseguís recuperar-se fins que el passat 14 d’octubre el Jutjat Mercantil número 1 de Tarragona va determinar que el Reus havia de desaparèixer a causa dels deutes. Cinc mesos després, la impossibilitat de fer-hi front (ja que és un club fantasma sense activitat) deixa sense cap opció l’entitat, una de les més prolífiques del futbol català en el segle XXI.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)