Més futbol

Classificació sense brillantor d’Espanya

Eurocopa sub-21. Dues dianes de Dani Gómez i molta solidesa defensiva li serveixen per certificar el passi a quarts de final

Espanya 2 Rep. Txeca 0

ESPANYA:Álvaro, Pipa, Guillamón, Cuenca, Pedrosa; Moncayola, Villar (Pozo, 72’); Javi Puado (Fran Beltrán, 72’), Manu García (Riqui Puig, 82’), Barrenetxea (Pino, 82’); i Abel Ruiz (Dani Gómez, 65’).REPÚBLICA TXECA:Jedlicka; Fukala, Chlaus, Krejc, Sadilek; Sulc (Zitny, 84’), Havelka, Bucha (Janosek, 92’), Vanicek (Ostrak, 75); Karabec i Lingr (Sasinka, 75’).GOLS:1-0 (69’) Dani Gómez. 2-0 (78’) Dani Gómez.ÀRBITRE:Kruashvili.T.G.:als locals Barrenetxea i Manu Garcia; als visitants Vanicek, Krejci, Chalus i Lingr.PÚBLIC:Sense públic a porta tancada a Celje (Eslovènia).

La selecció espanyola va certificar la classificació per als quarts de final com a primera de grup, després de vèncer la República Txeca en un partit amb un joc ofensiu pobre però decantat per les dues dianes de Dani Gómez en el tram final de l’enfrontament.

Espanya s’enfrontarà en els quarts de final amb el segon classificat del grup D, on encara està tot obert, ja que tant Croàcia, com Anglaterra, com Suïssa o com Portugal (que ara mateix ocupa la primera posició) poden caure en la segona posició. A banda d’Espanya i Itàlia, els Països Baixos i Alemanya també s’han classificat per a la propera eliminatòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)