1a divisió

Ni arguments ni respostes

2a divisió B. L’Olot cau contra l’Espanyol B, un rival directe en la lluita per la salvació, acaba la primera fase cuer i afronta el futur ple d’incògnites

Espanyol 2 Olot 1

ESPANYOL B:Fortuño, Omar, Ricard Pujol (Genar, 46’), Alejandro, Nil Jiménez; Villahermosa, Gori (Mahicas, 75’), Jutglà, Svensson (Pedro Torres, 66’), Nabil (Ivan Gil, 66’) i Becerra (Julen, 82’).OLOT:Ballesté, Genís (Mas, 85’), Alan, Barnils (Arumí, 60’), Soler, Masó, Vivi (Samu Pinto, 70’), Kilian, Pol Prats (Eloi, 60’), Salinas (Pedro, 60’) i Juan DelgadoGOLS:0-1 (33’) Juan Delgado. 1-1 (42’) Alan, en pròpia porteria. 2-1 (57’) Becerra.ÀRBITRE:Abril Portillo.T.G.:a Juan Delgado (40’), Kilian (47’), Alejandro (70’) i Masó (71’).T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 200 espectadors a la ciutat esportiva Dani Jarque.

L’Olot va perdre al camp de l’Espanyol B una oportunitat magnífica d’afrontar amb més claredat i possibilitats la segona fase (2-1). Els olotins acaben la primera fase cuers i els costarà Déu i ajuda salvar-se d’un doble descens.

El joc entre línies i la mobilitat constant dels jugadors ofensius de l’Espanyol B feien molt mal a l’esquena dels pivots garrotxins, de bòlit durant els primers compassos. De fet, el filial periquito va gaudir de múltiples arribades a la porteria de Ballesté. Svensson va pispar la cartera a Soler en l’intent d’evitar el perill i es va treure de la màniga un xut molt ajustat (3’), Becerra també ho va provar des de la frontal i Nabil, el futbolista més actiu de l’equip local, també va trobar les pessigolles a la defensa olotina. Primer, en una rematada en semierrada que Alan Baró va refusar damunt la línia (12’) i després, amb un xutàs que Genís va desviar al travesser (16’). L’Olot va intentar controlar el plantejament arriscat de l’Espanyol B amb ordre i tranquil·litat, un fet que li va permetre trepitjar, per fi, terreny rival. Primer Soler va connectar amb Pol Prats, que va centrar massa en creuat (24’), i després el mateix Soler va veure la desmarcada de Juan Delgado. El d’Elda, en estat de gràcia, no va fallar davant Fortuño per fer el 0-1 (33’). Els de Gabri, però, no van poder mantenir l’avantatge fins al descans. Nabil va tornar a aparèixer per deixar enrere Genís, arribar a la línia de fons i forçar Alan a marcar-se en pròpia porteria en l’intent d’evitar el perill (41’).

En l’inici de la segona part, l’Olot va rebre una garrotada que el va deixar estabornit i sense capacitat de reacció. En una badada defensiva, després d’una sacada de banda d’Omar, Becerra va rematar molt bé amb el cap a l’àrea petita per establir el 2-1 que seria definitiu, i és que, els de Gabri Garcia no van trepitjar amb perill el camp contrari, fent del tot plàcid el matx per al contrari, que fins i tot va poder ampliar l’avantatge a través de Pedro o Jutglà.

Amb la derrota, l’Olot ja sap que diumenge rebrà al municipal l’Atzeneta, el setè classificat del subgrup B (18 h), en un partit que esdevé un cara o creu per la salvació.

ELS VESTIDORS

Ens han passat per sobre en els primers vint minuts. Després ens hem recuperat amb el gol, per això fa més ràbia, ja que volíem sumar
Ens ha faltat un millor plantejament, contundència i concentració en els gols encaixats
Gabri Garcia
Entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)