2a divisió A

Encallats en la igualtat

Ni el Sabadell ni el Girona són capaços de sobreposar-se a les seves debilitats i acaben cedint un empat que no els satisfà

Sabadell 2 Girona 2

SABADELL:Mackay; Rubio, Jaime, Juan Ibiza; Héber Pena (Víctor Garcia, 60’), Undabarrena, Boniquet (Grego Sierra, 91’), Ozkoidi; Aarón Rey (Querol, 80’), Stoichkov (Guruzeta, 80’); i Edgar (Adri Cuevas, 46’).GIRONA:Juan Carlos; Santi Bueno, Bernardo, Arnau; Yan Couto, Cristóforo (Terrats, 73’), Gumbau (Ibra Kebe, 73’), Monchu (Stuani, 82’), Franquesa; Sylla i Samu Sáiz (Moreno, 88’).GOLS:1-0 (8’) Stoichkov. 1-1 (45’) Gumbau. 2-1 (45’+2’) Stoichkov. 2-2 (51’) Samu Saiz, de penal.ÀRBITRE:Hernández Maeso.T.G.:als locals Boniquet, Edgar, Jaime, Rubio; als visitants Yan Couto, Bernardo, Monchu, Kebe i Juanpe, a la banqueta.PÚBLIC:Sense públic a la Nova Creu Alta, a porta tancada.

El Sabadell i el Girona s’han repartit els punts en un partit marcat per la debilitat defensiva de tots dos equips i pel domini dels visitants que han fet més mèrits per endur-se el triomf.

Els minuts de tempteig han desembocat en un matiner gol d’Stoichkov, que ha aprofitat una errada d’execució en la passada de Bernardo al seu porter. El Girona ha agafat les regnes del partit tot i que el Sabadell no ha renunciat a la possessió de la pilota però l’equip de Francisco ha passat per sobre del seu rival generant superioritats numèriques en el mig del camp. El vendaval gironí ha portat les ocasions de Sylla –a les mans de Mackay–, Franquesa –refusada per un defensa a un córner– i Samu Sáiz –que no ha executat còmodament un xut amb la cama esquerra massa centrat. Els blanc-i-vermells han acabat capitalitzant el seu domini sumant el gol de l’empat en una arribada, de nou, pel mig que Gumbau ha convertit ajustant al pal. El Sabadell, que havia tingut problemes per generar perill després del gol, a excepció d’una jugada aïllada que Aarón Rey ha enviat al pal, ha tornat a trobar el camí del gol en una altra jugada individual de Rey i que ha acabat transformant Stoichkov.

La segona meitat ha tornat a estar marcada pel gol matiner de Samu Saiz, executant un penal de Jaime sobre Sylla en una centrada lateral. El Sabadell no ha donat senyals de vida ofensives durant la resta del partit i ha estat el Girona l’equip amb més protagonisme; als de Francisco, però, els ha faltat clarividència en els últims metres ja que no han gaudit d’ocasions clares a excepció d’una jugada personal de Samu Sáiz que ha obligat a Mackay a intervenir a mà canviada. Els arlequinats ho han intentat canviant jugadors en la zona ofensiva però l’equip era incapaç de recuperar la pilota i alimentar els seus jugadors de perill. En el temps d’afegit, Terrats s’ha apropat al gol en una centrada xut que ha obligat a intervenir a Mackay però qui més a tocar ha tingut el gol ha estat el Sabadell a la desesperada en una pilota penjada que Undabarrena ha recollit i des de dins de l’àrea ha xutat massa alt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)