1a divisió

Eleccions al Real Madrid

1a divisió. Florentino Pérez ha sol·licitat a la Junta Electoral del club l’obertura del procediment de convocatòria d’eleccions. En les últimes convocatòries s’ha fet amb la reelecció per la manca de candidats

El president del Real Madrid, Florentino Pérez, ha sol·licitat a la Junta Electoral l’obertura del procediment de convocatòria d’eleccions a president i Junta Directiva, Així ho ha anunciat el club blanc en un comunicat. “El President, en la Junta Directiva celebrada avui, i de conformitat amb l’article 38 apartat b dels estatuts socials del Reial Madrid C. F., ha sol·licitat a la Junta Electoral l’inici del procediment de convocatòria d’eleccions a President i Junta Directiva”, diu la nota pública.

Ara caldrà veure si Florentino té algun candidat que estigui disposat a treure-li la presidència. L’empresari va ser proclamat per última vegada president del Madrid el 19 de juny de 2017 i va ser l’únic candidat que s’hi va presentar. Perquè no hi havia cap altra candidatura va ser nomenat de manera automàtica després d’un any amb doblet de Lliga i Champions. Ara el seu gran aval és la construcció del nou Santiago Bernabéu i, també, l’aval que cal presentar per ser president i que és més elevat que en el Barça.

Florentino fa cinc mandats que és president, aquest és el tercer consecutiu. De fet, des del 2009, quan va començar la seva segona etapa al club no ha tingut oposició. En total, l’empresari fa més de 17 anys que està al capdavant del club i el seu somni és intentar ser el president més important del club per sobre de la figura de Santiago Bernabéu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)