1a divisió

El Madrid ho fa fàcil i supera l'Eibar

Els blancs fan un partit molt solvent i ho concreten amb els gols d’Asensio i Benzemá

El Real Madrid ha convertit la visita de l’Eibar a Valdebebas en un tràmit i ja pot pensar lliurement en el que li ve per endavant: un doble enfrontament contra el Liverpool i pel mig el clàssic contra el Barça. Gràcies a una diana d’un inspirat Asensio i a la sentència de Benzemá, els blancs no han donat opció al conjunt guipuscoà.

Davant un rival que mai tendeix a ficar-se enrere, a defensar amb les línies molt estretes a prop del seu porter, un escenari que no sol agradar a l’equip de Zinedine Zidane, la tarda ràpidament va insinuar que només seria qüestió de temps i d’insistència per a un conjunt blanc que va estar a prop d’aprofitar una errada d’Alejandro Pozo per avançar-se en el marcador. Sempre poderós en el cara a cara, Dmitrovic va treure la rematada de Karim Benzemá. Però sempre amb l’Eibar molt incòmode amb la pilota i el Madrid bategant al ritme de Modric, el Madrid ha seguit donant sensacions de perill fins que al límit del descans Marco Asensio, que venia ja d’estavellar una pilota al pal i havia vist com li anulaven una diana per fora de joc, no ha fallat aprofitant una bona anticipació de Casemiro per posar el seu equip en avantatge, definint bé amb l’interior del peu esquerre.

I més enllà d’un ensurt puntual, amb una cessió fallida de Lucas Vázquez que ha hagut de treure Courtois sobre la línia, el Madrid no ha patit per consolidar una victòria sense massa història. Sota una intensa pluja i si bé li ha costat marcar el de la sentència, el conjunt blanc ho ha acabat fent gràcies a una incursió de Vinicius per l’esquerra que ha acabat rematant Karim Benzemá, liquidant un Eibar que ha donat símptomes de flaquesa i de que aquesta serà una temporada feixuga per salvar-se.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)