1a divisió

Diakhaby ha dit als seus companys que l’han insultat dient-li “negre de merda”

1a divisió. El jugador, totalment enfonsat, ha demanat als seus companys que tornessin al camp per acabar el partit contra el Cadis

Un suposat insult racista de Juan Cala, del Cadis, al defensa del València, Diakhaby, ha provocat la suspensió durant uns minuts del duel entre aquests dos equips. La polèmica ha arribat després d’una disputa per una pilota aèria entre Diakhaby i Cala. Pel que s’ha pogut veure a les imatges, el defensa valencianista s’ha dirigit cap al futbolista del Cadis per recriminar-li un insult. El joc seguia però aquests dos futbolistes anaven a la seva. Suposadament, l’insult tenia connotacions racistes perquè Diakhaby ha decidit abandonar el terreny de joc, i els seus companys li han fet costat.

Minuts després, el València ha decidit tornar al camp i reprendre el partit i el defensa ha estat substituït pel seu entrenador, Javi Gracia.

Segons ha transcendit, Diakhaby ha informat als seus companys dins el vestidor que Cala l’ha insultat dient-li “negre de merda”. Ell mateix ha demanat als seus companys que tornessin al camp per acabar el partit. Estava plorant i totalment enfonsat. A través de les xarxes, el València ha condemnat l’insult racista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)