1a divisió

L’Atlético continua cedint i el Barça es pot situar avui a un punt

Els colchoneros cauen al Sánchez Pizjuán (1-0)

La lliga està més viva que mai. Sobretot per al Barça, que amb la derrota d’aquest vespre de l’Atlético a Sevilla, passa a dependre d’ell mateix per assaltar el lideratge colchonero. En cas d’imposar-se demà al Valladolid, els blaugrana se situaran a tan sols un punt dels madrilenys amb el duel directe encara per disputar-se.

Molt més agressiu i determinat, el Sevilla ha pogut donar la primera puntada al partit en un inici trepidant, en què Joan Jordán ha enviat una pilota al lateral de la xarxa, en què Felipe ha aconseguit taponar una rematada franca de Luuk de Jong i en què sobretot Jan Oblak ha aconseguit impedir que Lucas Ocampos transformés un penal. Vivint durant molta estona a camp colchonero, a l’equip de Diego Pablo Simeone només li ha faltat tenir més punteria per endur-se alguna cosa de profit al descans.

I malgrat el pas dels minuts ha tendit a equilibrar les sensacions, amb un Atlético que ha anat agafant temperatura, els andalusos no han perdut mai del radar la porteria d’Oblak i ja en el tram final han obtingut un premi per agitar la lliga: un gol obra de Marcos Acuña, que ha enviat al fons de la xarxa una centrada de Jesús Navas després d’una pilota molt ben filtrada de Suso per reivindicar que aquesta lliga està més viva que mai.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)