Champions

El Real Madrid creix contra el Liverpool

Actuació molt completa a cinc dies del clàssic

El Real Madrid ha ensenyat múscul amb un partit de molta jerarquia contra el Liverpool, dominant quasi totes les fases del partit i, més enllà del gol de Mohamed Salah a l’inici de la segona meitat, viatjarà a Anfield amb un botí prou suculent (3-1)

Amb un onze bastant ofensiu, renunciant a una línia de 3 centrals i apostant per un 4-3-3, el conjunt de Zinedine Zidane ha tingut una posta en escena intimidatòria, quasi sense fissures, sortejant amb suficiència la pressió red, governant el partit gràcies a l’experiència del seu mig del camp i aprofitant la feblesa defensiva del Liverpool per fracturar l’eliminatòria en la primera meitat.

Aprofitant una passada extraordinària de Toni Kroos a l’esquena dels centrals, Vinicius Junior ha batut per primera vegada Alisson amb una bona definició. I tot seguit, aprofitant una mala cessió de Trent Alexander-Arnold, Marco Asensio, de molt bon partit novament, ha superat la sortida del porter brasiler del Liverpool per afusellar per segona vegada la porteria anglesa.

Només en l’inici de la segona meitat, el Liverpool ha pogut posar la por al cos del Madrid, amb més ullal en els seus atacs i amb Mohamed Salah aprofitant una pilota solta al cor de l’àrea per afusellar Courtois. Però lluny d’empetitir-se, el Madrid no ha trigat en recuperar les pulsacion del partit i Vinicius, completant el seu gran partit, ha aprofitat una passada de Modric per fer el seu doblet i situar un resultat en el marcador que permet el Madrid viatjar a Anfield amb optimisme.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)