Champions

El City signa el triomf en l’últim minut davant el Dortmund (2-1)

Llliga de Campions. Un gol de Foden (90’) dona un avantatge mínim als de Guardiola pel duel de la tornada a Dortmund. De Bruyne ha avançat els locals i Reus ha equilibrat el marcador

Manchester City 2 B.Dortmund 1

MANCHESTER CITY:Ederson, Walker, Stones, Rúben Dias, Cancelo, Rodri, Gündogan, Mahrez, Bernardo Silva, (Gabriel Jesus, 59’) , Foden, De Bruyne.BORUSSIA DORTMUND:Hitz, Morey (Meunier, 81’), Akanji, Hummels, Guerreiro, Emre Can, Dahoud (Delaney, 81’), Bellingham, Reus, Knauff (Reyna, 63’), Haaland.GOLS:1-0 (18’) De Bruyne; 1-1 (84’) Reus; 2.1 (89’) Foden.ÀRBITRE:Ovidiu Hategan. T.G: Emre Can (30’); Bellingham (39’).

El Manchester City ha signat un partit gris i gens vistós però suficient per empotar-se un triomf mínim per la tornada a Dortmund. El partit ha començat de manera òptima pel conjunt de Pep Guardiola. Emre Can s’ha equivocat en una passada a la medul·lar que ha tallat Mahrez per traçar un contraatac amb De Bruyne com a braç executor. El partit s’ha embolicat amb polèmiques artitrals. La primera amb un penal anul·lar de VAr per un cop d’Emre Can i després en un gol de Bellingham que el col·legiat ha anul·lat per una falta del davanter del Dortmund. Una falta molt controvertida perquè en la repetició s’ha vist com Bellingham arriba abans que Emerson. Greu errada del porter brasiler del City que no ha estat penalitzada.

El partit ha entrat en una zona grisa, però amb un Dortmund valent i que ha intentat buscar el gol de l’empat fins al final. Haaland no ha fet gol, però ha estat decisiu en la maniobra de l’empat fent una assistència genial per a Marcos Reus. L’empat ha semblat com definitiu, però el City té futbolistes genials i Kevin De Bruyne s’ha tret una assistència en profunditat perquè Foden fes l’empat en l’últim minut. Una victòria mínima, però un gol que és or pel conjunt de Pep Guardiola. Però el Dortmund encara no ha dit la seva última paraula. L’eliminatòria està ben oberta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)