Champions

Foden salva els mobles

Lliga de campions. El City signa un partit gris però rescata un triomf en l’últim minut que li dona un avantatge mínim a Dortmund

Manchester City 2 B. Dortmund 1

MANCHESTER CITY:Ederson, Walker, Stones, Rúben Dias, Cancelo, Rodri, Gündogan, Mahrez, Bernardo Silva, (Gabriel Jesús, 59’), Foden, De Bruyne.BORUSSIA DORTMUND:Hitz, Morey (Meunier, 81’), Akanji, Hummels, Guerreiro, Emre Can, Dahoud (Delaney, 81’), Bellingham, Reus, Knauff (Reyna, 63’), Haaland.GOLS:1-0 (18’) De Bruyne; 1-1 (84’) Reus; 2-1 (89’) Foden.ÀRBITRE:Ovidiu Hategan. T.G: A Emre Can (30’) i a Bellingham (39’).

Partit gris del Manchester City, que no va saber aprofitar una arrencada irregular del Borussia Dortmund i que va acabar patint més del compte en la segona part. Els de Pep Guardiola van anar de més a menys en un duel on els alemanys van seguir el camí invers. Una errada d’Emre Can a la medul·lar va propiciar el gol de De Bruyne, que obria el marcador tot just passar el primer quart d’hora. El VAR va anul·lar un penal del mateix Emre Can sobre Rodri, però la polèmica va ser una gol anul·lat poc després a Bellingham per una falta a Ederson.

En la segona part, els grocs van buscar amb insistència l’empat i la seva gosadia va tenir premi. Gran acció de Haaland, que va assistir Reus que va fer l’empat a sis minuts del final. Però De Bruyne es va inventar una acció marca de la casa que va habilitar Foden perquè fes l’empat. Triomf agònic del City però triomf molt valuós per a la tornada a Dortmund. Eliminatòria oberta i amb tot per decidir.

M. City - B. Dortmund 2-1
Real Madrid - Liverpool 3-1