1a divisió

Obren expedient a Juan Cala

1a divisió.El comitè de competició ha fet aquest pas després de rebre un informe del comitè d’integritat i també un escrit del València sobre els suposats insults racistes a Diakhaby

L’assumpte dels suposats insults racistes de Juan Cala a Diakhaby va viure un nou capítol en el dia d’ahir. El comitè de competició ha obert un expedient extraordinari al futbolista del Cadis després d’estudiar l’escrit del València i de rebre un informe del comitè d’integritat en el qual s’argumentava la necessitat d’obrir aquest procediment per investigar la gravetat dels fets. Ara caldrà veure com evoluciona la investigació per dirimir si Juan Cala acaba sent sancionat. De moment no hi ha cap prova material o fonogràfica de l’insult, tret de les acusacions del central francès i del València. El comitè ha d’arribar al fons de la qüestió i confrontar les dues versions, que són diametralment oposades. Diakhaby continua argumentant que va rebre insults racistes i Juan Cala, en una roda de premsa feta dimarts, va negar que ataqués verbalment el central i es va mostrar com una víctima del “circ mediàtic” dels últims dies. “O ho va sentir malament o s’ho està inventant”, va manifestar l’andalús. La Lliga ha enviat els àudios del partit per netejar el so i detectar el possible insult xenòfob.

El Cadis es va felicitar per l’obertura de l’expedient que ha de servir per verificar que el seu futbolista no va proferir cap insult i manifesta que, si es prova la innocència de Cala, s’actuï en direcció contrària. “Si la investigació finalitza, com estem segurs, resolent la concurrència d’una acusació injusta al nostre jugador Juan Cala, aquest mateix organisme, seguint el mateix criteri, haurà de prendre les mesures necessàries perquè els que hagin acusat sense cap mena de proves siguin sancionats.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)