1a divisió

La lliga no troba proves per inculpar Juan Cala

1a divisió. L’organisme tanca l’expedient al futbolista del Cadis sense haver trobat imatges que confirmin els insults racistes a Mouctar Diakhaby

La lliga va tancar ahir l’expedient al defensa del Cadis Juan Cala sense evidències de l’insult racista del qual l’acusa el defensa del València Mouctar Diakhaby, que juntament amb els seus companys d’equip va decidir abandonar el terreny de joc del Ramón de Carranza ara fa una setmana. Després d’analitzar totes les imatges que tenia del partit, la lliga no ha trobat cap document en què se senti o es vegi el defensa andalús proferir el “negre de merda” del qual l’acusava Diakhaby. Segons l’organisme, de fet, el que va dir Cala s’ajusta molt més a la versió que va oferir en roda de premsa el defensa del Cadis: “Deixa’m en pau”, “Merda” i “Perdona, no et cabregis”, són les úniques expressions que ha pogut recollir la lliga en l’informe que va fer públic ahir l’organisme rector del campionat.

“Ja està tot dit, no penso participar més de tot això, només em centro en el futbol”, va dir ahir el defensa del Cadis, que va mostrar-se “molt feliç” perquè s’ha demostrat que, almenys segons la versió de la lliga, no va protagonitzar una desagradable agressió xenòfoba al defensa del València.

“Cala no és racista i Diakhaby ho devia entendre malament, com passa tantes vegades en la vida. Hem fet una lectura de llavis de les imatges i en cap moment Cala diu el que s’ha especulat”, va dir en declaracions a Mediaset el president de la lliga, Javier Tebas.

Ara, cal veure quines mesures pren el defensa del Cadis, un Cala que ja va dir que emprendria accions legals en contra de tots aquells que haguessin tacat el seu honor, com ara el president del València, Anil Murthy, que va donar suport de manera vehement a Diakhaby i va acusar Cala d’haver tingut una actitud racista.

REACCIÓ

Està tot dit, no penso participar més de tot això i només em centro a jugar a futbol
Juan Cala
JUGADOR DEL CADIS
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)