2a divisió FEF

El Llagostera fa un pas enrere ensopegant al camp de l’Atlètic Llevant (2-1)

El Llagostera ha fet un pas enrere en la seva estrena de la segona fase després de perdre al camp de l’Atlètic Llevant (2-1) en un duel en què els locals han posat una marxa més en la segona part i han acabat decidint en els últims minuts.

El partit ha arrencat molt igualat, amb els dos equips molt conscients que no podien concedir res al rival. Per això, en la primera mitja hora pràcticament ni uns ni altres s’han acostat a la porteria amb cert perill, més enllà d’alguna jugada a pilota aturada dels gironins. En el tram final el matx s’ha animat una mica més, just després que Gil Muntadas posés a prova per primera vegada a Picón amb un potent xut. La més clara abans del descans l’han tingut els locals, quan Alcaina s’ha quedat sol davant Marcos però el porter llagosterenc s’ha fet gran per evitar el gol.

En la represa qui ha estat molt a prop de marcar ha estat Sascha, que ha tingut una ocasió claríssima però ha rematat fora. A partir de llavors qui ha posat una marxa més en atac ha estat l’Atlètic Llevant, que ha tingut tres arribades seguides. En la primera Granados ha topat amb el travesser, en la segona Marcos ha evitat el gol amb una doble intervenció i en la tercera, ja en el minut 68, ha arribat el gol dels locals quan Soberón ha desviat al fons de la porteria una rematada inicial de Cantero (1-0, 68’). El Llagostera ha reaccionat bé, i és que només cinc minuts després Cortés ha marcat el gol de l’empat amb una gran jugada individual i un xut imparable (1-1, 73’). Tot i el gol dels gironins el domini ha continuat sent local i després d’alguns avisos ha arribat el 2-1 en el minut 85 amb una rematada de cap de Ferni a la sortida d’un córner. En els últims minuts el Llagostera ha buscat el gol de l’empat a la desesperada i l’ha estat a punt de trobar en el temps afegit amb una rematada de Guiu que Picón ha refusat com ha pogut, assegurant la victòria del filial granota.