El Peralada salva un punt ‘in extremis’ (2-2) i el Banyoles perd a la Pobla (2-1)

Els xampanyers perdien 2-0 al camp de la Muntanyesa mentre que els banyolins s’havien avançat en el marcador en la primera part

El Peralada i el Banyoles no han pogut arrencar la fase per la permanència aconseguint l’objectiu dels tres punts. Els xampanyers, al camp de la Muntanyesa, com a mínim han acabat amb l’alegria de salvar un punt en els últims minuts, però els banyolins han marxat amb les buides del camp de la Pobla tot i avançar-se en el marcador.

El Peralada ha hagut de suar de valent per empatar al camp del cuer, la Muntanyesa, i és que en el primera part ha estat el clar dominador del partit però no ha tingut l’encert necessari per avançar-se en el marcador. En la segona part, en canvi, les forces s’han igualat i els locals han trobat l’efectivitat necessària per colpejar dues vegades amb les dianes de Lele i Sergio García, des dels onze metres, que han situat el 2-0 al marcador. Quan els xampanyers ja semblava que no tenien opcions Maxi Rosales, en el 84, i Sergi Romero, en el 89, han igualat el marcador per salvar un punt que pot ser importantíssim.

El Banyoles ha patit la situació contrària al Peralada, i és que els de Kiku Parcerisas han arrencat igual de bé el partit i a més han tingut l’encert per obrir el marcador amb una rematada de Pimentel en el minut 21. Els banyolins, però, no han pogut controlar el partit, que ha embogit i ha facilitat que la Pobla trobés el gol de l’empat abans del descans amb un xut llunyà d’Oribe (36’). En la segona part el duel ha estat molt igualat però s’ha desequilibrat en el minut 73 quan Oribe ha aprofitat una desconnexió defensiva dels banyolins per rematar de cap una centrada d’Argilaga i situar el definitiu 2-1 al marcador.