El Figueres estrena amb victòria a Valls l’etapa de Moisés Hurtado (0-3)

El Figueres ha aconseguit aquesta tarda una gran victòria al camp del Valls en l’estrena de la segona fase que li permet acostar-se a les posicions de permanència. El triomf, clar i contundent (0-3), obre de la millor manera possible l’etapa de Moisés Hurtado a la banqueta de la Unió.

El partit ha arrencat amb igualtat, però a poc a poc el Figueres ha estat qui ha començat a generar les ocasions més clares de perill. Al final, els empordanesos han trobat el premi abans del descans, encara que ha estat gràcies a un gol en pròpia porteria d’Arnau Miró. En la segona part la Unió ha continuat creixent i ha tardat molt poc a trobar el 0-2, i és que Ivan Vidal ha aprofitat una ssistència del seu germà Gabri per ampliar la diferència en el minut 48. El mateix Ivan Vidal ha estat el que ha sentenciat el partit vint minuts després, quan des de fora l’àrea ha establert el definitiu 0-3.