El Banyoles s’avança però acaba cedint

3a divisió. Els de Kiku Parcerisas perden al camp del líder, la Pobla de Mafumet (2-1)

Pobla Mafumet 2 Banyoles 1

LA POBLA DE MAFUMET:Cristian, Dani Argilaga, Gabri, Karim (Òscar Sanz, 56’), Iván de la Peña, Jordi Oribe (Dani Molina, 84’), Marc Álvarez, Carlos Martínez, Cubells (Alavedra, 70’), Ricky (Miravent, 84’) i Jordi Avilés (Bernat Guiu, 56’).BANYOLES:Bartrina, Ivan Torreblanca, Quimo, Nil Congost, Roura, Venzal (Momo, 84’), Jordi Sala (Ferru, 84’), Andreu (Monchi, 66’), Abel Fàbregas (Èric Gispert, 66’), Moha (Bargalló, 52’) i Pime.GOLS:0-1 (20’) Pime. 1-1 (35’) Jordi Oribe. 2-1 (76’) Jordi Oribe.ÀRBITRE:Bureu Méndez.T.G.:Als locals Jordi Oribe i Òscar Sanz, i als visitants Nil Congost, Andreu i Jordi Sala.COMENTARI:El Banyoles va deixar una bona imatge en l’estrena de la segona fase, al camp del líder del grup per la permanència, la Pobla de Mafumet, però no va ser suficient per evitar marxar amb les mans buides. I això que després d’un inici de partit obert els banyolins es van avançar en el marcador gràcies a un gol de Pime, que va enviar al fons de la xarxa una centrada de Quimo. El gol va donar ales per uns minuts al Banyoles, però la Pobla no va fer un pas enrere, sinó al contrari. Els locals van buscar el gol de l’empat i el van trobar després d’un primer avís de Cubells que va aturar Bartrina. Un minut després Jordi Oribe va aprofitar que el porter banyolí estava avançat per superar-lo per dalt i firmar l’1-1 (35’). En la segona part els dos equips van pressionar a dalt i no hi va haver manera de desfer la igualtat ni generar ocasions clares fins que Oribe, de nou, va aprofitar l’única concessió en defensa del Banyoles per marcar, de cap, el gol de la victòria en el minut 76.