2a divisió FEF

Condemnats per la pilota aturada

2a divisió B. El Barça B cau derrotat després d’encaixar dos gols en dos serveis de córner

Eivissa 2 Barcelona B 1

EIVISSA:Germán, Fran Grima, Goldar, Rubén, Morillas, Kike López (Ilyas, 80’), Pardi, Sibo (Davo, 65’), Javi Lara (Javi Vázquez, 89’), Castel, Rodado (Ekain, 65’).BARCELONA B:Arnau Tenas, José Marsà, Roger Riera, Comas, Mika, Nico, Matheus (Orellana, 61), Collado, Konrad, Peque (Balde, 75’), Rey Manaj.GOLS:1-0 (18’) Rey Manaj, en pròpia porteria. 1-1 (32’) Peque. 2-1 (82’) Castel.ÀRBITRE:Quintero González.T.G.:al local Sibo; als visitants Roger Riera, Rey Manaj, Mika Mármol.

El Barça B tenia l’oportunitat de donar un cop de puny sobre la taula en el partit que l’enfrontava al rival absolut de la lliga però va marxar sense el premi. El conjunt blaugrana va ser condemnat per dues dianes a pilota aturada en l’inici i en la part final de l’enfrontament.

Una diana en pròpia porteria de Rey Manaj va suposar la primera diana per a l’Eivissa en els primers instants del partit. El Barça va començar a manegar la pilota i va aconseguir el gol de l’empat a través d’una recuperació de Konrad i d’una gran definició al fons de l’escaire de Peque. L’Eivissa, que ho passava pitjor en aquell moment del partit, es va saber defensar dels atacs del Barça B.

Els balears, però, van començar a decantar el partit en la segona meitat i el Barça no va poder fer cap altra cosa que defensar-se fins al final de l’enfrontament. Tot i així, en un servei de córner, la defensa no va poder refusar la pilota i Castel va marcar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)