1a divisió

L’Atlético segueix a la baixa

1a divisió. El conjunt de Simeone cedeix dos punts més i ara té el Real Madrid a tan sols un punt i el Barça a dos

Dos punts més per la borda i la sensació de que la curs pel campionat se li farà llarga a l’Atlético de Madrid, incapaç de guanyar en la seva visita al Betis (1-1) i a sobre engreixant una mica més la seva llista de problemes per l’expulsió de João Felix.

Amb la clara intenció d’entrar al partit a marcar territori, a demostrar que segueix molt viu en la lluita del títol, l’Atlético s’ha posat aviat per endavant aprofitant una passada en profunditat de João Felix per a la ruptura d’Ángel Correa, en un moviment molt repetit en la primera meitat, i que, una vegada eludit Claudio Bravo, ha aprofitat Yannick Carrasco per marcar a plaer el primer gol del partit.

El Betis, que ha sortit al Villamarín sense una referència clara, amb Joaquín com a fals 9, no ha trigat a replicar amb una acció culminada entre dos catalans, en què Àlex Moreno ha trobat l’arribada de Cristian Tello pel carril central, que ha afusellat Oblak al primer toc.

I per si fossin poques les dificultats per als colchoneros, que tenien absents per sanció tan a Luis Suárez com a Marcos Llorente, dos dels seus futbolistes més importants, ha hagut de renunciar també a João Felix després del pas per vestidors, incapaç de seguir per un problema al turmell.

Lluny de sortmetre el Betis davant la necessitat de sumar els tres punts, malgrat la bateria de canvis de Simeone intentant estimular els seus, a l’Atlético li ha costat molt domesticar el partit i fins i tot el Betis, revel, ha gaudit d’alguna ocasió clara per noquejar els madrilenys, especialment amb una rematada de Diego Lainez només entrar que ha aconseguit avortar Oblak en una nit que accentua la sensació d’esgotament mental que pateix l’Atlético de Madrid, que també podria haver esgarrapat la victòria sobre la hora amb una rematada de Correa que ha rebutjat Claudio Bravo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)