1a divisió

Florentino s’eternitza

1a divisió. El president del Real Madrid encetarà el seu sisè mandat una vegada confirmat que no ha aparegut cap candidatura per fer-li oposició

Florentino Pérez viurà el seu sisè mandat com a president del Real Madrid, tal com s’esperava després que Enrique Riquelme anunciés dissabte a la nit que finalment no presentaria una candidatura opositora. Per fer-ho, a més de ser soci del club des de fa més de 20 anys, cosa que Riquelme complia, havia de presentar un preaval de 123,8 milions d’euros, un 15% del pressupost del club a més de les amortitzacions. L’empresari alacantí va assegurar que tenia múscul econòmic per fer front a aquesta condició i que sí que pensa presentar-se als pròxims comicis.

Davant la falta de competència, Florentino allargarà la seva segona etapa al capdavant del Real Madrid, iniciada a finals del 2009 quan va tornar per la porta gran amb els fitxatges de Kaká, Karim Benzema o Cristiano Ronaldo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)