2a divisió FEF

David García (Llagostera) es sotmet a una artroscòpia al menisc

Unes sis setmanes de baixa. El migcampista del conjunt blau-i-vermell es va lesionar el passat 13 de març en el partit que els gironins van disputar al municipal contra el Nàstic

El migcampista del Llagostera David García ha passat per la sala d’operacions per sotmetre’s a una artroscòpia al menisc de la cama esquerra. L’evolució de la recuperació marcarà els terminis de baixa pel jugador, que això sí, espera poder ajudar als seus companys aquesta temporada mateix. Els pronòstics estimen que David García necessitarà unes sis setmanes per recuperar-se, per tant, tot i ser molt just, podria tornar a jugar aquest curs.

David García es va lesionar en el primer tram del partit que el Llagostera va disputar a casa contra el Nàstic, el passat 13 de març. El barceloní va demanar el canvi en el minut 24 després de fer-se mal provocant un autèntic contratemps al tècnic Oriol Alsina, que perdia un dels seus pilars al mig del camp. De fet, en aquell mateix partit, la presència de Juvanteny, el substitut de David García, va ser clau en la victòria dels gironins, que tot i les bones prestacions mostrades pel jove osonenc van firmar fa 15 dies Juan Forlín. L’argentí pot jugar de central però també pot ajudar a la medul·lar en la posició de pivot defensiu, per aportar equilibri al costat de Sergio Cortés, més tècnic i ofensiu.

David Garcia havia jugat setze dels vint partits de la primera fase, quinze com a titular i un com a suplent. El mig va acumular 1.157 minuts i va fer dues dianes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)