Champions

El PSG es classifica després d’una eliminatòria celestial

Champions League. Els francesos, malgrat perdre per la mínima contra el Bayern, ha fet valer l’avantatge de l’anada. Tots dos conjunts han tornat a brindar una nova oda al futbol

PSG 0 Bayern 1

PSG:Keylor Navas; Dagba, Kimpembe, Danilo, Diallo (Bakker, 58’); Gueye, Paredes, Draxler (Kean); Di María (Herrera, 88’), Neymar, Mbappé.BAYERN:Neuer, Pavard, Boateng, Lucas Hernández, Davies (Musiala, 71’); Kimmich, Alaba, Coman, Sané; Müller, Choupo-Moting (Javi Martínez, 85’).GOLS:0-1 (37’) Choupo-Moting; ext.ÀRBITRE:Daniele Orsato. T.G.: Alaba (52’); Dagba (55’); Muller (68’); Herrera (89’).

El PSG s’ha classificat per a les semifinals tot i perdre per la mínima contra el Bayern. Choupo-Moting, exdavanter del conjunt francès, va fer l’únic gol d’un partit intens i d’un cos a cos implacable entre tots dos equips. És curiós com els alemanys van ser superiors a l’Allianz Arena però van acabar pagant la seva falta d’efectivitat per concedir el triomf als francesos per 3-2. Ahir, la història va ser a la inversa. Els conjunt local va ser superior però qui es va emportar el triomf va ser el Bayern. Una victòria pírrica que no pot amagar l’oda al futbol d’una eliminatòria celestial de 180 minuts per a autèntics gurmets futbolístics.

Es fa difícil explicar com un partit amb una quantitat d’alternatives i ocasions a totes dues àrees acaba amb un solitari gol. Especialment del cantó de l’equip de Mauricio Pochettino. Els francesos, en la figura de Neymar, va estavellar tres pilotes al pal en la primera part, i junt amb Mbappé i Di Maria van oferir una exhibició de futbol i consistència que obligava a obrir els ulls per no perdre detall de les múltiples jugades de fantasia i qualitat que van disseminar al llarg dels noranta minuts. Un festival rodó per la classificació però magre pel resultat.

El Bayern, més trist, va caure dempeus però s’acomiada de la possibilitat de revalidar el títol i orfe d’una referència ofensiva per la lesió de Lewandowski.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)