Champions

El Madrid resisteix a Anfield (0-0) i es trobarà amb el Chelsea a semifinals

Champions. El Liverpool és incapaç de marcar un gol al conjunt de Zidane

El Real Madrid està a les portes de la final d’Istambul. A mig camí entre un Liverpool erràtic de cara a porteria i una defensa blanca sòlida i endreçada. el conjunt blanc ha resistit a la prova d’Anfield (0-0 després de guanyar 3-1 a Valdebebas) i s’enfrontarà al Chelsea per una plaça en la preuada final.

Segurament conscient de que no tenia encara res garantit, per molt que hagués guanyat amb justícia a Valdebebas, el Madrid ha hagut de resistir a un inici de partit elèctric del Liverpool, obligant Thibaut Courtois a emergir fins en dues ocasions, primer amb un peu providencial a Salah i després amb una mà molt plàstica a una paràbola de Milner.

Tot i replicar amb una acció de Benzemá que ha acabat picant al pal i de gaudir de trams de la primera part més còmode amb la pilota, el conjunt de Zidane sempre ha vist com el Liverpool acabava trobant accions per fer mal, ara amb dues rematades, de Salah i de Wijnaldum, que des de posicions clares han enviat la pilota per sobre del travesser.

Amb bon caudal futbolístic però poc encert, el Liverpool ha anat accentuant el seu posat ofensiu, incentivat per un Jürgen Klopp que a l’hora de partit ha donat entrada a Thiago Alcántara i a Diogo Jota en detriment de Milner i d’Ozan Kabak. Moviments valents del preparador alemany per intentar desbordar una sòlida defensa blanca, liderada per Nacho i Militão, tots dos força encertats i que han sabut contenir a uns minuts finals en què el Liverpool no ha tingut idees per penetrar una defensa tancada.