Europa League

El Vila-real remata la feina i s’enfrontarà a l’Arsenal

Europa League. Els groguets jugaran la quarta semifinal de la seva història en la competició després de superar el Dinamo de Zagreb; Roma-Man. United, l’altra semifinal

Quarts de final

Tornada

VILA-REAL - D. Zagreb

2 - 1 (3-1)

1-0 (36’) Paco Alcácer. 2-0 (43’) Gerard Moreno. 2-1 (74’) Orsic

Slavia P. - ARSENAL

0 - 4 (1-5)

0-1 (18’) Pépé. 0-2 (21’) Lacazette (p.). 0-3 (24’) Bukayo Saka. 0-4 (77’) Lacazette

M. UNITED - Granada

2- 0 (4-0)

1-0 (6’) Cavani. 2-0 (90’) Vallejo en pròpia

ROMA - Ajax

1 - 1 (3-2)

0-1 (49’) Brobbey. 1-1 (72’) Dzeko.

El Vila-real jugarà per quarta vegada en la seva història una semifinal de l’Europa League. Ho farà contra l’Arsenal, després d’haver rematat la feina ahir contra el Dinamo de Zagreb. Després d’haver-se imposat ja al Maksimir, el conjunt d’Unai Emery va repetir a l’estadi de la Ceràmica. I va fer-ho per la via ràpida, en una primera meitat en què dos gols groguets van deixar sense resposta el campió croat. I tots dos amb un clar protagonisme de Gerard Moreno, que en el primer va assistir Samu Chwukueze perquè aquest entregués el gol en safata a Paco Alcácer i en el segon marcant ell mateix en una pilota solta dins de l’àrea. El conjunt balcànic, que va empènyer en la segona meitat, va aconseguir marcar el gol de l’honor faltant un quart d’hora per al final mitjançant Mislav Orsic, que, després d’una gran combinació amb Bruno Petkovic, va aconseguir creuar la pilota davant la presència de Rulli.

El que no va aconseguir revertir l’eliminatòria va ser el Granada, que ja havia perdut en el partit d’anada a Los Cármenes (2-0) i que va repetir derrota a Old Trafford.

Només de començar, amb una gran volea, Cavani va perforar la porteria de Rui Silva i, ja en el tram final, en una acció accidentada, Jesús Vallejo es va fer un gol en pròpia porteria. Els red devils s’enfrontaran a la Roma en la semifinal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)