3a divisió FEF

Montilivi per empènyer el somni del filial

3a divisió. El Girona B rep l’Europa (12 h) en un escenari únic, amb presència de públic a les grades, buscant fer un pas cap a l’ascens

La data d’avui pot quedar marcada durant molt temps en la història del filial del Girona, i és que podrà gaudir aquest migdia del plaer de jugar a Montilivi, on comptarà amb l’empenta de l’afició –hi havia lloc per a un màxim d’un miler de socis–, com ja va fer fa menys d’un mes el femení. Aquell dia el desenllaç del partit va ser un triomf importantíssim de les gironines, i el filial avui espera repetir una gesta igual, ja que més enllà de la gran novetat de jugar a l’estadi el Girona B s’hi juga part de les aspiracions d’aconseguir l’ascens i posar el colofó a una grandíssima temporada.

Els gironins reben l’Europa, l’equip que fins ara domina la categoria amb molta autoritat, ja que treu set punts als perseguidors, entre els quals hi ha el Girona, que arrenca la jornada en una segona posició que ha de mirar de conservar. El repte, lògicament, és majúscul. Si l’Europa ha aconseguit aquest coixí és perquè des que va començar la temporada s’ha mostrat pràcticament inexpugnable –només ha perdut dos partits–. A més, els escapulats arriben a Montilivi en una dinàmica excel·lent de cinc victòries consecutives. Tot i que els números intimiden, el Girona B no es queda enrere: des del gener que no coneix la derrota i en aquest tram només ha cedit tres empats. En gran part ha estat gràcies a la seva fortalesa defensiva, que ha estat la senya d’identitat d’aquest equip i que l’ha portat a ser l’equip menys golejat de la lliga amb 12 dianes en 21 partits. Una solvència al darrere que serà clau en el duel d’avui, ja que l’Europa és el millor atac de la lliga amb 36 gols.

Per al partit d’avui, Àxel Vizuete no hauria de tenir baixes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)