3a divisió FEF

El Figueres no troba el gol a Vilatenim contra el Santfeliuenc (0-0)

El Figueres ha empatat a Vilatenim contra el Santfeliuenc –tercer classificat amb un punt més que els figuerencs– en la segona jornada de la segona fase i suma un punt que no canvia gaire l’escenari, tot i que li podia permetre escalar a les posicions de permanència si el Sants acaba perdent contra el Valls.

El duel ha estat marcat per la tramuntana –el Figueres l’ha tingut a favor en la segona part–, que ha condicionat el joc dels dos equips, tot i que ha marcat grans diferències. En la primera part Ivan Vidal i Toro han tingut les úniques bones ocasions de cada equip, mentre que en la represa el matx ha començat més animat i el Santfeliuenc ho ha estat a punt d’aprofitar amb un remat de Carlo que s’ha estavellat al pal. Ha estat segurament l’única bona ocasió dels visitants, i és que la majoria d’arribades les ha protagonitzat el Figueres, tot i que no han estat tan clares.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)