Sense festa a Montilivi

3a divisió. El Girona B perd contra l’Europa (0-1) en un duel amb poques ocasions i cau fins a la cinquena posició, tot i que continua a prop del segon

Girona B 0 Europa 1

GIRONA B:Jonatan Morillas; Joel Priego (Sergi Benítez, 81’), Dan Coll, Pau Resta, Ferran López; Adrià Gené (Sulei, 69’), Ivan Amoedo (Àlex Sala, 53’), Jofre, Gonpi; Ferran Brugué (Ivan Zamorano, 69’ (Dawda, 81’)) i Pachón.EUROPA:Sergio; Pastells, Cano, Castell, Guti; Uri, Pau López, Prats (Varona, 69’); David Jiménez, Nolla (Carlos Cano, 69’) i Albert Martí (Ricki Vidal, 85’).GOLS:0-1 (47’) David Jiménez.ÀRBITRE:Carrero Romeroa.T.G.:Als locals Ivan Zamorano, Ferran López i Dan Coll; i als visitants Uri, David Jiménez, Carlos Cano i Varona.PÚBLIC:487 espectadors.

No va poder ser. Tot estava a punt perquè Montilivi vivís una festa amb el Girona B, i és que una victòria hauria suposat un pas endavant molt important en les aspiracions d’assolir l’ascens del filial gironí, però els d’Àxel Vizuete no es van poder imposar al líder, un Europa que sense fer res de l’altre món va deixar el Girona B amb les mans buides després d’un 0-1 que fa caure el filial fins a la cinquena posició, tot i que continua a un punt del segon classificat.

Potser veure’s jugant a Montilivi va ser un factor que va condicionar els gironins, i també l’Europa, sobretot en la primera part. I és que durant quaranta-cinc minuts va passar ben poca cosa sobre el terreny de joc. Els uns i els altres van tenir possessions llargues, però de perill n’hi va haver ben poc més enllà d’un parell d’accions de l’escapulat David Jiménez i d’un xut creuat de Pachón que va aturar bé el porter visitant.

Tot el que no va passar abans del descans va arribar a l’inici de la segona part, i és que Albert Martí va aprofitar un mal refús de Jonatan després d’un xut de David Jiménez per marcar, en el 47’, el que va acabar sent l’únic gol del partit (0-1). Era un premi excessiu per a un Europa que tampoc havia generat gaire perill i per això el Girona B va mirar de posar-hi remei. Amb el desequilibri de Gonpi i de Ferran per la banda esquerra i de Sulei quan va entrar per la dreta, el Girona B va gaudir dels millors minuts sobre el terreny de joc i es va llançar a buscar el gol de l’empat, però li va faltar inspiració i encert. Inspiració perquè, tot i tancar els visitants a l’àrea, no va ser capaç de generar gaires ocasions de gol, i encert perquè, quan les va tenir, no les va saber aprofitar, i no pas per poc. De fet, en la més clara, Sulei, que estava sol al segon pal, va relliscar just abans de xutar, deixant clar que ahir, tot i que el més just era l’empat, no era el dia del filial gironí.