El Banyoles no falla contra el cuer

3a divisió. Els de Kiku Parcerisas s’aferren a les possibilitats de permanència gràcies al triomf

Banyoles 3 Muntanyesa 0

BANYOLES:Bartrina, Ivan Torreblanca, Quimo, Nil Congost, Roura (Ignasi, 54’), Venzal, Jordi Sala (Andreu, 71’), Toni Güell (Èric Gispert, 79’), Monchi, Pime i Bargalló (Ferru, 71’).MUNTANYESA:Segovia, Joshua (Alejandro, 56’), Santos, Omar, Balde, Alberto, Sergio García (Soriano, 56’), Verdú, Montero (Brian, 46’), Ion i Bidari (Dani Ruiz, 46’).GOLS:1-0 (13’) Pime. 2-0 (52’) Nil Congost. 3-0 (75’) Ferru.ÀRBITRE:Ariño Jiménez.T.G.:als locals Bargalló, Jordi Sala i Ferru; i als visitants Alberto, Balde i Segovia.T.V.:directa al visitant Alejandro (66’).COMENTARI:Si el Banyoles vol mantenir vives les possibilitats de permanència fins al tram final de temporada no es podia permetre no sumar els tres punts a casa contra el cuer, la Muntanyesa, i a l’hora de la veritat no va fallar. Els de Kiku Parcerisas van sortir a buscar el triomf des dels primers minuts i van tenir el premi d’encarrilar el partit ben aviat, i és que Pime va aprofitar una bona passada de Bargalló per marcar l’1-0 abans del primer quart d’hora. Després del gol, això sí, els del Pla de l’Estany van passar minuts de patiment, sobretot en el tram final de la primera part i l’inici de la segona, però en el 52’ van donar el cop de gràcia al partit quan Nil Congost va marcar el 2-0 rematant un córner per sobre de tothom. Amb dos gols d’avantatge el partit ja va fer baixada per als banyolins, que a més es van quedar amb superioritat numèrica després que Alejandro agredís Pime en el 66’. El colofó al partit el va posar Ferru, que amb un bon cacau a l’escaire després d’una passada d’Ignasi va marcar el definitiu 3-0 en el 75’.