1a divisió

Un Madrid de circumstàncies no passa de l'empat sense gols a Getafe, i gràcies

Dos punts menys al sarró del Real Madrid. I encara gràcies, ja que Thibaut Courtois, amb un parells de mans marca de la casa, ha estat una de les figures de l’equip de Zinedine Zidane en la seva visita als seus veïns del Getafe.

Obligat a rodar davant les exigències del calendari, Zidane ha sortit al Coliseum Alfonso Pérez amb un onze farcit de futbolistes poc habituals, des de Víctor Chust que s’ha estrenat com a titular a l’eix de la defensa fins a Mariano Díaz en la punta d’atac. Passant per Odriozola i Marcelo als laterals o la presència d’Isco i sorprenentment de Rodrygo com a acompanyants de Luka Modric a la parcel·la central. I com no podia ser d’una altra manera, al Madrid li ha costat donar un nivell alt, exposat davant un Getafe que ho ha intentat amb especial insistència a l’inici de cada part, amb Arambarri enviant una pilota fora en els primers minuts del partit i amb Courtois enviant providencialment a córner una potent rematada d’Enes Ünal.

I malgrat els canvis de Zidane, que ha donat entrada entre d’altres a Karim Benzemá, qui ha seguit tenint feina és un Courtois que ha tornat a regalar una gran estirada per frustrar un xut des de la frontal de Nemanja Maksimovic, en una de les últimes escomeses d’un partit en què el Madrid ha tingut enormes dificultats per atacar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)