Més futbol

La lliga, contra la Superlliga

Futbol. A través d’un comunicat, l’organisme presidit per Javier Tebas titlla d’egoista la iniciativa de la nova competició

Com era d’esperar, la lliga espanyola no ha trigat a exhibir el seu rebuig a la iniciativa de 12 clubs europeus –n’han d’acabar sent 15– d’impulsar una nova competició anomenada Superlliga en què la majoria dels seus competidors tindran plaça garantida any rere any. “Condemnem enèrgicament la proposta d’una competició europea secessionista i elitista, que ataca els principis de la competitivitat oberta i del mèrit esportiu que ocupan el més profund de l’ecosistema del futbol nacional i europeu”, resa el comunicat que ha fet públic l’organisme, que ha recordat que “l’èxit de les nostres competicions ha contribuït a que el futbol es converteixi en un factor clau de l’economia espanyola, representant quasi l’1’4% del PIB i donant feina a quasi 200.000 persones”. En la línia del que ha defensat sempre el seu president, Javier Tebas, el comunicat de la lliga ha titllat d’egoista i d’estar dissenyada per enriquir més als rics a una Superlliga contra la qual presentarà oposició de forma activa: “Utilitzarem totes les eines a la nostra disposició i treballarem amb totes les parts implicades per defensar la integritat i el futur del futbol espanyol en el millor interès del joc”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)