Més futbol

Ceferin: “Els jugadors que juguin la Superlliga no jugaran ni el Mundial ni l’Eurocopa”

Superlliga. El president de la UEFA amenaça amb sancions als clubs fundadors i als jugadors

Aleksander Ceferin, president de la UEFA, ha parlat sobre la creació de la Superlliga i ha disparat amb bala contra el projecte i els seus clubs fundadors. La resposta ha estat contundent i ha amenaçat als futbolistes dels clubs implicats amb la possibilitat de quedar fora de les grans cites amb les seves seleccions organitzades per la UEFA i la FIFA: “Tots els jugadors que participin en la Superlliga no podran jugar ni el Mundial ni l’Eurocopa”.

“Hem preparat una Champions moderna i atractiva. La UEFA vol evolucionar el futbol i inverteix en el futbol però la Superlliga és només diners”. “El noranta per cent dels diners que rep la UEFA tornen al futbol i no només a l’elit. La UEFA no es mou només pels diners. Desenvolupa el futbol. La Superlliga no és així. Només és negoci. Els valors de el futbol són uns altres. La creació d’una Superlliga és com una escopinada a la cara i no ho permetrem. És un projecte vergonyós i egoista”. “Es pot jugar una Champions sense aquests clubs. A Europa hi ha molts equips i molt bons. La Champions es jugarà, amb o sense ells”, ha assegurat.

Ceferin ha parlat també de sancions a als clubs fundadors del projecte (Barça, Madrid, Atlético, United, City, Liverpool, Arsenal, Tottenham, Juventus, Milan i Inter): “Quan es pugui i, després d’estudiar la situació, caldrà expulsar els equips de les competicions”. “Tot això té a veure amb l’avarícia d’alguns. He conegut gent dolenta i també extraordinària. Confio en els clubs de França i Alemanya que han resistit a aquesta temptació. No tot el futbol és corrupte. És una petita part que està liderada per l’avarícia”, ha explicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)