Més futbol

Infantino dona suport a la UEFA i Ceferin diu als clubs que encara poden rectificar

El president de la FIFA, Gianni Infantino, ha tornat a mostrar avui el seu suport a la UEFA pel que fa a la guerra oberta que manté amb els dotze clubs fundadors de la Superlliga Europea i que ha causat un terratrèmol en el futbol europeu. “La FIFA és una organització construïda sobre valors de l’esport i només pot desaprovar fermament la creació de la Superlliga, que és una botiga tancada i una ruptura amb les institucions actuals, amb les lligues, amb les associacions, i amb la UEFA.”, ha assenyalat.

Infantino assegura que el futbol europeu és un model d’èxit i que el seu repte és seguir-lo protegint, així com a les diferents lligues nacionals i també les seleccions. I ha tornat a enviar una advertència als creadors de la Superlliga. “Si alguns trien seguir el seu propi camí hem de deixar-los anar amb conseqüències per la seva elecció, són responsables. Estan dins o fora, que cadascú pensi.”, ha dit.

Per altre banda, el president de la UEFA, Aleksander Ceferin, ha instat als 12 clubs fundadors a rectificar. “Encara hi ha temps de canviar d’opinió. Heu comès un enorme error, però tothom els comet.”. Ceferin s’ha dirigit, sobretot, als sis clubs anglesos. El dirigent considera que els fundadors de la Superlliga han tractat el futbol com un producte i als aficionats com a consumidors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)