3a divisió FEF

Pau Ribas deixa el Banyoles per voluntat pròpia

El Banyoles ha anunciat aquest migdia la baixa de l’escalenc de 30 anys Pau Ribas, que ha decidit deixar el club per voluntat pròpia abans que s’acabi la temporada. El lateral, que ha jugat un total d’11 partits aquesta i nou d’ells com a titular per sumar un total de 733 minuts, havia perdut protagonisme els últims partits en les alineacions de Kiku Parcerisas en detriment del jove Ivan Torreblanca, i ha decidit fer un pas al costat.

Amb aquesta decisió Pau Ribas posa el punt final a la seva etapa al conjunt banyolí, on va arribar aquest estiu passat procedent de l’Escala, el club en el que ha jugat més temporades, tot i que també ha vestit les samarretes del Peralada, amb qui va aconseguir l’ascens a 2a divisió B, i del Girona B, amb qui va jugar tan a 2a com a 1a catalana.

El jugador encara no ha revelat el seu futur, que podria passar per incorporar-se a un equip de 1a catalana o per deixar el futbol, ja fos de manera temporal o definitiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)