1a divisió

Tebas acusa el Madrid de voler rebentar el sistema

Superlliga. El president de la Lliga diu que Florentino Pérez ha mentit per posar les bases de la seva nova competició Europea i que el projecte d’una gran lliga a Europa ja s’ha dissolt

Javier Tebas s’ha mostrat molt bel·ligerant en la roda de premsa posterior a la reunió que ha mantingut amb els 39 clubs de la lliga professionals que no estan adscrits a la Superlliga (tots, menys l’Atlético, el Real Madrid i el Barcelona). El president de la lliga ha carregat durament contra Florentino Pérez acusant-lo de mentider per les declaracions fetes per justificar la competició europea.

“Els clubs refusem per unanimitat i enèrgicament els plans. Tothom creiem en el mèrit esportiu com a únic criteri per classificar-se”, ha expressat Tebas: “Florentino diu que fan la Superlliga per ajudar el futbol. O menteix o s’equivoca”, i ha prosseguit: “Florentino menteix, la Superlliga destrueix el futbol. El futbol espanyol no s’arruïnarà en 2024, ha pres les mesures per sortir d’aquesta difícil situació, ha creat normes de control econòmic.”

Tebas, de fet, diu que el problema de finançament als que feia referència són culpa dels propis clubs: “És un problema de control de despesa més que d’ingressos. No és el camí. Hem de parlar i reformar. La Superlliga tal i com està concebuda està morta”, i diu que les amenaces venen des de fa temporades: “Porten 20 anys. Amb el G14, amb el naixement de l’ECA. Sempre han amenaçat i ha passat i en 48 hores s’ha esfumat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)