1a divisió

L’Atlético redreça el rumb

1a divisió. Els de Simeone sumen la segona victòria consecutiva i deixen enrere el sotrac

Atlético 2 Osca 0

ATLÉTICO DE MADRID:Oblak, Savic, Trippier, Giménez, Lodi (Felipe, 87’), Herrera (Dembelé, 76’), Saúl (Vitolo, 87’), Koke, Carrasco (Kondogbi, 84’), Llorente i Correa (Torreira, 84’).OSCA:Álvaro Fernández, Siovas, Pulido, Insua (Borja García, 85’), Mosquera (Galán, 63’), Mikel Rico, Doumbia, Sergio Gómez (Pedro López, 85’), Okazaki (Ferreiro, 63’), Rafa Mir (Sandro, 63’) i Escriche.GOLS:1-0 (39’) Correa. 2-0 (80’) Carrasco.ÀRBITRE:Munuera Montero.T.G.:als locals Giménez i Saúl.PÚBLIC:Sense públic al Metropolitano, a porta tancada.

L’Atlético de Madrid sembla que deixa enrere la sèrie d’un punt de sis possibles que ha permès als seus rivals directes enganxar-se a la lluita per la lliga. El conjunt de Simeone va aconseguir ahir la segona victòria consecutiva, en un partit molt sòlid contra l’Osca, que busca la salvació.

En general, el partit va ser molt plàcid per a l’Atlético, després d’un primer temps en què va tenir ocasions de gol, com ara una doble aturada a una acció col·lectiva d’Álvaro Fernández, poc abans de la diana que va començar a decantar la balança. Correa va culminar una gran jugada personal després d’una passada de Llorente.

En el segon temps, l’Atlético va brillar menys, però va mantenir el partit sota control tot i que en el minut 78 va tenir un ensurt que Lodi va solucionar a temps. Llorente, en una pilota dividida, va ser més llest que ningú i va assistir Carrasco, que va fer el gol de la sentència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)