Més futbol

Nova amenaça de Ceferin a Real Madrid, Barça, Juventus i Milan

Futbol. El màxim dirigent del futbol europeu especula amb una expulsió de la Champions si no abandonen del tot el projecte de la Superlliga

En declaracions a AP, el president de la UEFA, Aleksander Ceferin ha tornat a amenaçar els clubs que encara no han abandonat del tot el projecte de la Superlliga, és a dir, el Real Madrid, el Barça, el Juventus i el Milan. Els dos italians sí que se’n van desmarcar perquè ara no es donen les condicions necessàries després de la marxa dels sis anglesos, però continuen mostrant-se favorables al projecte. “Està molt clar que els clubs hauran de decidir si són Superlliga o si són un club europeu. Si diuen ’som una Superlliga’, llavors no jugaran la Champions, és clar ... I si estan preparats per fer-ho, poden jugar en la seva pròpia competició “, ha dit el màxim mandatari del màxim organisme del futbol europeu. Les pressions als clubs, per tant, continuen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)