2a divisió A

L’Almeria, en mans de Rubi

2a divisió A. El maresmenc agafa les regnes de l’Almeria fins al 2023 amb l’objectiu de portar l’equip a primera, sigui amb l’ascens directe o el ‘play-off’, en què es podria trobar el Girona

Francesc Ferrer, Rubi, és l’escollit per dirigir l’Almeria en les sis jornades que queden, en què agafarà el relleu de José Gomes, que dimarts va ser destituït. L’extècnic del Girona –amb qui es va quedar a les portes de primera en la final precisament contra l’Almeria– i l’Espanyol firma amb el conjunt andalús per al que queda de temporada i dues més, i és que l’Almeria confia en el maresmenc per liderar el projecte a llarg termini. És el retorn del de Vilassar de Mar a segona divisió A, on en el seu últim curs va aconseguir l’ascens amb l’Osca, i és que les seves dues últimes experiències havien estat a primera amb l’Espanyol, a qui va classificar per a l’Europa League, i el Betis.

Rubi arriba a Almeria amb un objectiu molt clar, l’ascens. Per aconseguir-ho de manera directa haurà de retallar l’avantatge de sis punts que té el Mallorca, i si no ho fa s’ho jugarà tot al play-off d’ascens, en què, tal com va passar el curs passat, el conjunt andalús podria ser el rival del Girona si els de Francisco s’acaben classificant entre els sis primers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)