Europa League

Eufòria aigualida

Europa League. El Vila-real aconsegueix un triomf agredolç en l’anada de les semifinals (2-1) per culpa d’un gol de l’Arsenal, de penal, quan l’equip anglès estava amb un jugador menys

El Vila-real no va quedar del tot content del triomf que va aconseguir en l’anada de les semifinals de l’Europa League contra l’Arsenal a la Ceràmica (2-1). El conjunt d’Emery es va avançar amb dues dianes molt matineres (Trigueros, en el minut 5, i Albiol, en el 29) i ho tenia molt ben encarrilat després de veure com Ceballos, en el 57, rebia la targeta vermella. Però un gol de penal de Pepe va donar ales a l’Arsenal de cara al partit de tornada, ja que, en cas d’empat, el gol visitant compta doble. A més, Capoue va acabar expulsat, en el minut 80, i els groguets no van poder fer justícia a tot el domini i les ocasions que havien tingut en els primers 75 minuts.

En l’altra semifinal, el Manchester United va fer un pas de gegant per assolir la final de l’Europa League amb una victòria (6-2) contundent contra la Roma. L’equip anglès va arribar al descans amb un resultat en contra (1-2), però va fer una segona part perfecta per tocar amb els dits el passi que haurà de rematar la setmana vinent.