3a divisió FEF

El Peralada afronta la feina

3a divisió. Els empordanesos sumen tres punts més i es consoliden en plaça de salvació

Peralada 1 Santfeliuenc 0

PERALADA:David Aroca, Coro, Sergi Romero, Micaló, Josu Currais (Roger Cunill, 89’), Simón Colina (Adrià Casanova, 61’), Papa, Seomgyu, Èric Vilanova, Ritxi Mercader i Arnau Ortiz (Carles Puig, 87’).SANTFELIUENC:David, Carlos García (Boira, 78’), Kevin, Guillem Naranjo (Sani, 67’), Peña (Christian Rodríguez, 85’), Mario, Adri, Collado, César (Vidal, 85’), Romo i Toro (Alegre, 78’).GOLS:1-0 (69’) Seomgyu.ÀRBITRE:Fernández Morillo.T.G.:a Èric Vilanova, Ritxi Mercader, Carlos García, Sani i Collado.T.V.:cap.

El Peralada va fer un pas de gegant per assolir l’objectiu de la permanència a la tercera divisió FEF, en vèncer el Santfeliuenc gràcies a una solitària diana de Seomgyu.

Els d’Albert Carbó van dominar el partit i la possessió de la pilota, però els va costar generar ocasions clares de gol –només Seomgyu i Arnau Ortiz van inquietar la porteria del rival–. En l’inici del segon acte, el Santfeliuenc va fer treballar Aroca, que va haver d’intervenir per salvar el seu equip en un parell de rematades de Guillem Naranjo (50’ i 58’), però els xampanyers també van avisar a través d’Èric Vilanova (53’) i, de nou, Arnau Ortiz (54’).

En el 69, Seomgyu sí que va poder decantar la balança aprofitant una assistència de Ritxi. El coreà va definir molt bé amb una rematada creuada que va superar la sortida de David. Els de l’Alt Empordà van gestionar bé l’avantatge i no van concedir ocasions a un rival que deixen enrere en la taula.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)