3a divisió FEF

La Unió s’aferra a la salvació

3a divisió

Figueres 2 Muntanyesa 0

FIGUERES:Andrés Díez, Pol Bastidas, Uri Ayala, Treviño, Granero, Jorge Torres, Pol Gómez, Dani Gómez (Gabri Vidal, 82’), Ousman, Víctor Valverde (Coto, 70’) i Iván Vidal (Àngel Blanco, 82’).MUNTANYESA:Nil, Josua, Santos, Hayek, Omar (Castillejo, 85’), Albert, Pedro García (Manu Martín, 89’), Verdú, Soriano, Brian i Bidari (Haitam, 74’).GOLS:1-0 (38’) Uri Ayala. 2-0 (62’) Víctor Valverde.ÀRBITRE:Curiel Riera.T.G.:A Uri Ayala, Ousman, Albert i Joshua.T.V.:Cap.

El Figueres va sumar un triomf vital per mantenir-se aferrat a les posicions de permanència. L’equip figuerenc va superar amb solvència el cuer, la Muntanyesa, gràcies a dues dianes del central Uri Ayala i el jove Víctor Valverde.

L’equip dirigit per Moisés Hurtado va dominar i va generar les millors ocasions de tot el partit, però va ser el conjunt barceloní qui va marcar, tot i que en fora de joc (28’). Passat l’ensurt, Uri Ayala, de cap a la sortida d’un corner, va avançar els empordanesos (38’), que en l’inici de la segona meitat van assestar un nou cop a un rival amb la confiança pel terra quan Valverde va ser murri i va etzibar una rematada ajustada al pal després d’aconseguir una pilota sense amo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)