1a divisió

L’Athletic estaborneix el Sevilla

1a divisió. Un gol solitari d’Iñaki Williams en els últims minuts deixa sense capacitat de reacció l’equip de Julen Lopetegui, que queda a sis punts de l’Atlético i a quatre tant del Barça com del Real Madrid

Sevilla 0 Athletic 1

SEVILLA:Bono, Navas, Koundé, Diego Carlos (Óscar, 85’), Acuña, Fernando, Rakitic (De Jong, 68’), Suso (Jordán, 68’), Papu Gómez (Óliver Torres, 85’), Ocampos i En Nesyri (Vázquez, 81’).ATHLETIC:Unai Simón, De Marcos (Lekue, 69’), Nuñez, Yeray, Balenziaga, Vencedor, Vesga, Morcillo (Ibai, 61’), Berenguer (Nico Williams), Raúl García (Sancet, 15’) i Villalibre (Williams, 69’).GOLS:0-1 (91’) Williams.ÀRBITRE:Gil Manzano (extremeny).

Se li escapen les possibilitats de lluitar pel títol de lliga, al Sevilla, l’únic dels contendents que s’ha deixat punts en aquesta jornada. Ho va fer ahir com a local al Sánchez Pizjuán contra un Athletic Club que s’està convertint en botxí dels de dalt en les últimes setmanes. Després de tombar l’Atlético a San Mamés, ahir els lleons van conquerir Sevilla gràcies a un gol en els últims minuts d’Iñaki Williams. Amb tot el Sevilla ja abocat a l’atac, el jove Oihan Sancet, que està deixant molt bones sensacions en les darreres setmanes, va aconseguir creuar tot el camp i va acabar cedint una pilota franca al davanter bilbaí, que va superar la sortida de Bounou amb una definició perfecta a l’escaire del pal llarg.

Amb aquesta derrota, la quarta que encaixa el Sevilla aquesta temporada al Sánchez Pizjuán, el conjunt dirigit per Julen Lopetegui queda a sis punts de l’Atlético de Madrid i quatre per sota tant del Barça com del Real Madrid, amb 12 per disputar-se.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)